ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

You are here

Το εργοστάσιο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και συγκεκριμένα με Ηλεκτρονικές Τσερκομηχανές Χάλυβα Οπλισμού Σκυροδέματος MIKRO 122 για αυτόματη διαμόρφωση οικοδομικού χάλυβα από κουλούρα (ευθυγράμμιση, κάμψη, κοπή) για την δημιουργία τσερκιών, οι οποίες παράγουν αυτόματα μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, απλά και κωνικά τσέρκια, RT116 Μηχανή Ευθυγράμμισης σιδήρου από κουλούρα και την κοπή του σε προγραμματισμένα μήκη, D-360S Κουρμπαδόρο για την κάμψη της ευθύγραμμης βέργας μπετοσιδήρου και Όχημα κοπής VR 362 για την αυτόματη κοπή της βέργας του οικοδομικού χάλυβα και δυνατότητες διακριτής αποθήκευσης.

 

 Οι μηχανές αυτές είναι κατάλληλες για την ευθυγράμμιση ,κάμψη και κοπή διαφόρων διαμέτρων μπετοσιδήρου (από κουλούρια). Επίσης χρησιμοποιούμε νέα ασφαλή αντισεισμική τεχνολογία  μορφοποίησης οπλισμού σκυροδέματος  με σύγχρονα  ηλεκτρονικά  και εξειδικευμένα μηχανήματα (Rombots 14), κατασκευάζονται αντισεισμικοί συνδετήρες  «ARMASTAHL»   με μονταρισμένο εγκάρσιο οπλισμό, με διατομή Υ8 – Υ32, διαστάσεις  πύκνωσης,  αραίωσης κατά εντολή του πελάτη. 

Στην εταιρεία μας προσφέρονται αντισεισμικά πλέγματα, δομικά πλέγματα, σύρματα πρόσδεσης, ράβδοι και πολύμορφοι συνδετήρες. Εταιρεία Ηλίας Δημοσθένους LTD πιστή στη φιλοσοφία του ποιοτικού και καινοτόμου προϊόντος, προμηθεύει όλους τους πελάτες της με Χάλυβα  κατηγορίας C υψηλής ολκιμότητας B500C.

 

Οι μηχανικές ιδιότητες του Χάλυβα κατηγορίας C, Β500C, επιτυγχάνονται με χρήση κατάλληλης χημικής σύστασης και ειδικής θερμικής κατεργασίας (βλ. σχηματική απεικόνιση) κατά την παραγωγή του. Η χημική σύσταση χαρακτηρίζεται από αυξημένη περιεκτικότητα των στοιχείων που παρέχουν «φυσική σκληρότητα» στο χάλυβα. Με την ειδική θερμική κατεργασία, η επιφανειακή ζώνη του χάλυβα υπόκειται σε βαφή και επαναφορά, προσδίδοντάς του υψηλή αντοχή, ενώ ο πυρήνας του ψύχεται λιγότερο έντονα προσδίδοντάς του υψηλή ολκιμότητα.

 

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για αντισεισμικότητα των κατασκευών απαιτούν τη χρήση χαλύβων υψηλής ολκιμότητας. Η ολκιμότητα του χάλυβα (η ικανότητα απορρόφησης ενέργειας) είναι η βασικότερη προϋπόθεση για να αναπτύξει πλαστιμότητα μια κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα. Στο διάγραμμα τάσης-παραμόρφωσης (σ-ε), που προκύπτει από τη δοκιμή εφελκυσμού, η πλαστική ενέργεια που απορροφάται από το χάλυβα εκφράζεται από το εμβαδόν του σκιασμένου τμήματος του διαγράμματος. Η αύξηση της ολκιμότητας απαιτεί μεγιστοποίηση του εμβαδού αυτού και επιτυγχάνεται με υψηλές τιμές για την παραμόρφωση εu και την κράτυνση ft/fy.

Στα σύγχρονα πρότυπα η ολκιμότητα εκφράζεται με μια δέσμη παραμέτρων όπως:

- η παραμόρφωση υπό το μέγιστο φορτίο (Agt)

- ο λόγος της τάσης θραύσης προς την τάση διαρροής – κράτυνση (ft/fy)

- ο λόγος της πραγματικής προς την ονομαστική τάση διαρροής (fy act/fy nom)

 

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση στον χώρο εργασίας σας με αποκλειστική διάθεση σε όλη την ελεύθερη Κύπρο μας .


 

Διεύθυνση

 • Β΄ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
  Τ.Θ 62876 8069
  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
  ΠΑΦΟΣ
  Τ.Κ 8501
 • Τηλέφωνο00357 26423372, 0035799653971
 • Fax:26912650
 • Email: [email protected]

Η εταιρεία

Η εταιρεία Ηλίας Δημοσθένους προσφέρει πώληση και μεταποίηση σιδήρου από το 2004. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 και διαθέτει ένα κατάστημα στην Πάφο.

Στην εταιρεία μας προσφέρονται αντισεισμικά πλέγματα, δομικά πλέγματα, σύρματα πρόσδεσης, ράβδους, πολύμορφοι συνδετήρες.

Like Us on FaceBook